مشاوره حقوقی رایگان - راه اثبات مالکیت ملک و تمکن فرد برا دادگاه چجوری

با سلام دادخواست تقسیم ترکه دادم خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف ملک پدری رو به دادگاه به طرفیت تمام ورثه به دادگاه دادم مادرم برا اینکه ملک پدری رو تخلیه نکنه اپارتمانی رو که دولت به نامش کرده به برادرم انتقال داده دادگاه رو فریب داده حالا من موقعیت اپارتمانی رو که به نامش بوده رو دارم راه استعلام مالکیتش برا اثبات تمکن مالی برا دادگاه چجوری راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اون آپارتمان چه به نامش باشه یا نباشه ارتباطی به این ماجرا ندارد