مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف کیست

جلوی مدرسه خودرویی در جهت مخالف خودروها توقف کرد و راه را بست. من توقف کردم تا او راه را باز کند اما به تذکر هم توجه نکرد. پشت سر ماشینی بوق زد.
من به عقب حرکت کردم تا جابجا شوم، خودرویی که پشت سرم بود بلافاصله به سمت چپ گرفت تا از پشت سرم خارج شود، انتهایی‌ترین قسمت سمت چپ خودروی من با انتهای سمت راست خودروی پشت سر (بلافاصله بعد از در)، تصادف کرد مقصر کیست؟ به نظرم کسی که پشت سر من بود باید صبر میکرد تا ابتدا من عبور کنم چون از جلو ماشین مخالف و از پشت سر ماشین آن فرد مرا محاصره کرده بود. پشت سر من جا بود تا به عقب بیایم. من باید عقب می‌آمدم تا خودروهای پشت سر من حرکت کنند و راه باز شود. اکنون مقصر من هستم یا خودروی پشت سر.

پاسخ ها :

یک وکیل

کارشناس تصادفات