مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودروی مقصر در صحنه تصادف و فرار از صحنه

با سلام امروز یک خودروی ایویکو با خودرو صفر بنده تصادف کردند وقتی پیاده شدیم راننده ایویکو خودش گفت من مقصرم بکشیم کنار خیابان تا راه بندان ایجاد نشه. من هم چون قبول کرده بودند مقصر هستند عکس از صحنه تصادف نگرفتم. وقتی از ایشان مدارک خواستم گفتند هیچی ندارم و در ضمن می گفتند چیزی نشده و حاضر نبودند خسارت را بپردازند. در حالیکه بنده با صافکار صحبت کردم ایشون گفتند حدود 400 هزار تومان هزینه تعمیر و نقاشی اش می شود. در ضمن خودروی من صفر هست و تا به حال هیچگونه تصادفی نکرده ام. بعد ایشان سوار ماشین شدند و با سرعت حرکت کردند من هم پشت ایشان حدود 20 کیلومتر رفتم چند بار هم با ماشین به سمت من هجوم آوردند ولی در نهایت گم شان کردم. فقط شماره پلاک ایشان را دارم الان باید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

از شماره ماشین شکایت ودادخواست خسارت کنید تا با استعلام مالک ماشین رو پیدا کنند