مشاوره حقوقی رایگان - دريافت حقوق پدر با داشتن بيمه اختياري

سلام من با مادرم حقوق پدر رو از بازنشستگي كشوري دريافت ميكردم . مادرم ماه پيش فوت شدند . من شوهر و شغل ندارم و در آمد ديگري ندارم . ولي سابقه ٢٧ سال پرداخت بيمه اختياري تامين اجتماعي دارم . حقوق پدر بعد فوت مادر كلا قطع شده ، آيا امكان گرفتن حقوق پدر را دارم ؟ همچنين ميتوانم از تامين اجتماعي صرف نظر كنم و حقوق پدر را بگيرم ؟ متشكرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما بله میتوانید و باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و ربطی هم به بیمه اختیاری شما نداره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت مجرد و بیکار بودن قابل دریافت است