مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سقط جنین

با عرض سلام من حدود پانزده ساله باهمسرم زندگی میکنیم ویه بچه یازده ساله هم داریم چند روز پیش متوجه دل دردهای خانومم شدم و خونریزی هم داشت به مدت ده روز پیگیر که شدم فهمیدم بچه سقط کرده و چون مدتی بود که با هم رابطه نداشتیم معلومه که بچه منم نیست در موقع پیگیری من قبل از فهمیدنم خانومم اقدام به قتل مرا کرد البته با همکاری شخص ثالث که روابط داشتن حالا من چگونه باید ثابت کنم که بچه من نبوده

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید تا پزشک متخصص قانونی این مورد را تشخیص دهند و برای اتهام اقدام به قتل باید شواهد و مدارک کافی داشته باشید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیاز به برررسی کامل است
ممکن است نیاز باشد به دلیل رابطه نامشروع شکایت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

امکان اثباتش را ندارید در صورتی که مطمعن شدید طلاق دهید و ارامش خود را بر هم نزنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای مورد سقط نیاز به ازمایش و تشخیص پزشکی قانونی است
در مورد تهدید به قتل باید ادله کافی داشته باشید تا قابل شکایت باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مورد جنین ، شکایت رابطه نامشروع باید کرد.
در خصوص شروع به قتل ، باید دلایل و مدارک ، از جمله شهادت شهود ـ فیلم دوربین و ... داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اصل بر اینست که بچه به شما ملحق میشود . برای اثبات نیاز به ازمایش از جنین بوده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر دقیق که فرزند شما نبوده باید بدوا آزمایش دی ان ای اخذ میشد نهایتا اگر کمتر از 6 ماه و بیشتر از 10 ماه از رابطه فاصله بوده میتوان بر حسب اماره نظر داد
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید