مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشی خدمت شما عزیزان اینجانب ع.الف ساکن بندر دیلم

اینجانب که در سال گذشته با فردی به نام غ.ف اشنا شدم بنا به درخواست مکرر وی با موتورسیکلت شخصی خودم جا به جا میکردم که شبی دچار حادثه شدم یعنی اینکه بنده در حال حرکت خیلی اروم بودم که ناگهان نام برده با یک حرکت فیزیکی خود را از موتور انداخت و باعث شکستن پای راستش شد در همین حال ماشینی که از سمت شمال به جنوب در حرکت بود با چرخ عقبم برخورد کرد در ضمن دو نفر شاهد این اتفاق بودن حاضر به شهادت دادن هستن اکنون که بنا حق مرا محکوم کردن پرونده برای رسیدگی به استان بوشهر ارجاع داده شده اینجانب را به صندق معرفی شدم اما توان مالی ندارم چه باید کرد لطفا در این مورد کمکم کنید زیاد وقتی ندارم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم قطعی شده کاری نمیتوانید بکنید