مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت. فروش مال غیر

با سلام و احترام
بیست سال پیش زمینی به صورت تقریبی 200 متر مربع با حدود اربعه بدون متراژ و بدون قیمت هر متر مربع خریداری کرده ام .
فقط مبلغ آن را بصورت کلی به مبلغ بیست وپنج میلیون نقداخریدم در فروشنامه هم قید شده فروشنده تحت هر شرایطی حق فسخ مورد معامله را ندارد.این زمین در مجتمع و دارای نقشه تفکیکی میباشد.در زمان خرید فروشنده نقشه تفکیکی را همراه نداشته و شرطی هم برای اضافه مساحت در فروشنامه قید نشده . اکنون متوجه شدیم متراژ زمین 250 متر مربع طبق نقشه تفکیکی میباشد . ضمنا بنده هم چون در شهر دیگری زندگی میکنم نتونستم به زمینم سرکشی کنم حال متوجه شدم این ملک را شخص واسطه معامله بدون حق امضا از من یا فروشنده به کسی دیگر فروخته و سه دست چرخیده است . زمین هم در تصرف من نمیباشد .سوال من اینه آیا میتوانم شکایت اثبات مالکیت و فروش مال غیر نمایم .آیا فروشنده می‌تواند وجه اضافه مساحت را از من بگیرد یا قرارداد را فسخ نماید .جرم کسی که فروش مال غیر کرده چیست. آیا میتوانم زمینم را تصرف کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و بررسي مدارك و گفتگو است