مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده از کلانتری به دادسرا

باسلام و احترام
بنده درتاریخ 1402/04/12 در دفتر خدمات قضائی شکایتی ثبت کردم و در تاریخ 1402/04/14 به کلانتری مراجعه کردم و پرونده را تکمیل کردم
چند روز طول میکشد که کلانتری پرونده را به دادسرا ارسال کند چون مامور کلانتری پرونده را که تکمیل کردم و تحویل گرفت گفت منتظر تماس باشید که الان 1 هفته از زمان تکمیل پرونده گذشته و خبری نشده حال باید پیگیری کنم یا منتظر همچنان تماس باشم ؟

پاسخ ها :

ارسال پرونده از کلانتری به دادسرا ارسال پرونده به دادسرا