مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام بابت ضمانت حسن انجام کار به کارفرمای خود سفته دادم و حالا بعد از پایان همکاری حاضر به پس دادن سفته ی من نیست آیا بدون داشتن ته برگ سفته و بدون داشتن شماره سریال سفته میتونم سفته ای که در دست کارفرما دارم رو ثبت استرداد کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

استرداد سفته ضمانت حسن انجام کار سفته ضمانت حسن انجام کار سفته کارگر استرداد سفته از کارفرما استرداد سفته سفته