مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل انباری به تجاری یا مسکونی

سلام عرض ادب بنده یک واحد انباری به متراژ 5٠ متر در طبقه هم کف یک ساختمان مسکونی دارم که راه جدا هست و تمامی امتیاز های برق و آب و گاز رو دارد خواستم از نظر قانونی امکان اقدام برای تبدیل به مسکونی با تجاری هست همسایه ها ناراضی هستند و اینکه چون ملک راه جدا می‌باشد اصلا نیاز به رضایت همسایه ها هست

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تكراري است
نيازمند اجازه تمامي مالكان و اجازه شهرداري و ثبت اسناد و املاك است