مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

بنده ماشینم بیمه بدنه است
و ماشین حدود 30 تومن خرج برداشته و فاکتور صافکاری و رنگ امیزی موجوده
البته کارشناس بیمه 26 تومن زد اما الان مبلغ 18 تومن واریز شده و دفعه اوله که تصادف میکنم یعنی حدود 30 درصد فرانسیز کم کرده الان کجا میتونم برم شکایت بیمه رو بکنم شورای حل اختلاف یا باید برم دفاتر قضایی و طرح شکایت بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

علیه مقصر تصادف و بیمه هر دو در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد