مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و تهمت

متن شکواییه برای تهمت و تهدید تلفنی رو میتونم بدونم چطوره .. و اینکه 1بار این پرونده رای صادر شده شلاق و مبلغی .. اما خب ادامه پیدا کرده .. اون رای هم اجرا شده. ولی دوباره میخواستم شکایت کنم تامین جانی برای فرزند و همسرم بگیرم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر جرم دوباره انجام شده میتونید شکایت کنید واگر تکرار نشده صرف ترس شما از عدم تامین جانی امکان شکایت نیست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،صرف ترسیدن برای شکایت دلیل نیست،اگرمجدداتهدیدکرد وازاین حیث شاهدویامدرکی داری میتوانیدشکایت نمایید.موفق باشید