مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سال 95 برای خرید ملک از پسر دایی ام 15 میلیون قرض
کردم . و دو چک 9 و 3 میلیونی امانت دادم بدون تاریخ
ایشون چک های خرید منو رو پاس نکرده . حالا میگه من
پولم رو نمیخوام . من شریک ملک روستایی هستم
حال با گذشت 7 سال وضعیت چک من در دست ایشون
چی میشه . ادعای ایشان بابت ملک روستایی با حضور
چند شاهد که ایشون بخشی از پول ملک رو داده چی میشه
باتوجه به چک من که امانت بوده ایشون چه اقدام قانونی میتونه رو چک من انجام بده و جزای من چیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
اولا صرف اینکه ایشان بخشی از پول رو داده باعث ایجاد مالکیت برای وی نمیشود ، زیرا باید حتما قرارداد مکتوب خرید با امضای وی وجود داشته باشد و یا اعطای وکالت به شما جهت خرید ملک ، در مورد چکها ، با ارسال اظهار نامه ای به ایشان مبنی بر اعلام آمادگی جهت پس دادن قرض ، مطالبه لاشه چکها را نیز نمایید .در صورت عدم اقدام توسط ایشان دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید و ....