مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با مانع

باسلام چند وقت پیش با موتور از یک راه در حال ساخت که الان نزدیک به یکسال هست که بیشتر کارش تمام شده ولی هنوز اسفالت نیست در حال حرکت بودم که با یک سرعت گیر که توسط باغدار منطقه سر خود ریخته شده برخورد کردم و پیشانیم از دوجا شکست و 15 عدد بخیه خورد و همچنین پای چپم از مچ و بالای مچ از دوجا شکست که با انتقال اورژانس به بیمارستان پایم مورد عمل جراحی قرار گرفته و پلاتین گذاشتن و پزشک قانونی نوبت دوم رو 3ماه بعد تعیین کرده در کروکی و گزارش افسر تصادف چنین امده که راننده (احساس مسئولیت فردی نداشته) (عدم کنترل وسیله نقلیه) (رعایت نکردن قوانین راهنمایی رانندگی) در حالی که چندین سال هست گواهینامه ماشین دارم و رانندگی میکنم و به قوانین کاملا اگاهم
در این مسیر هیچگونه علامت و نشانی دال بر وجود سرعت گیر نبوده اونم سرعت گیری که کاملا به صورت غیر قانونی ایجاد شده و همچنین من شاید نزدیک به 15 سال هست که در خانه ما موتور هست و من همیشه سوار شده ام و هیچ وقت هم مشکلی پیش نیامده و اینکه افسر تصادف هیچ اشاره ای به وجود سرعت گیر نکرده است درحالی که علت اصلی این تصادف همین سرعت گیر غیر مجاز بوده
حال از کارشناسان گرامی تقاضا دارم بفرمائید که این گذارش پرونده چقدر مهم هست و ایا میتواند که حق مرا ناحق نماید
لازم به ذکر هست که موتور فاقد بیمه نامه میباشد و پلاک قدیم هست و خودم هم گواهینامه موتور ندارم
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض در مهلت قانونی به نظریه کارشناس را دارید