مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی بنده آزاد میشود؟

سلام و خسته نباشید

« قرار منع تعقیب »
دادستان و رئیس محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ---
درخصوص شکایت آقای --- علیه آقای --- دائر بر کلاهبرداری رایانه ای، پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، صرف نظر از صحت و سقم ادعای شاکی نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد ؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذکر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان --- میباشد.
دفتر، مقرر است پرونده برگشماری، در اجرای ماده 92،267 قانون اخیرالذکر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغ، پس از مضی مدت قانونی و قطعیت قرار از آمار کسر و بایگانی شود؛ در صورت اعتراض به قرار از سوی شاکی جهت رسیدگی با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.
این ابلاغیه برای بنده اومده ! این قرار قطعی شده است؟ تاریخ صدورش 13/08/98 حساب بانکی بنده آزاد میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به شعبه مراجعه کنید