مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تنفیذ و تایید صحت تاریخ قرارداد عادی

با سلام در سال 1390 قطعه زمینی خریداری نمودم با مبایعه نامه عادی (در مبایعه نامه ذکر گردیده علاوه بر خود ملک کلیه حقوق مربوط فروشنده به اینجانب واگذار گردیده) و فروشنده نیز طبق قولنامه عادی سال 1355 ملک را از مالک رسمی ان خریداری نموده و در زمان خرید (سال 90) در تصرف بوده. و استعلام ثبت به نام شخص بوده و در سال 1394 اداره ثبت در استناد به رای سال 1362موات کمیسیون ماده 12 اراضی شهری به درخواست سازمان سند مالکیت بنام دولت صادر مینماید. هر دو سند عادی در ید اینجانب میباشد. حال ایا اینجانب میتوانم به استناد تبصره ذیل ماده 6 قانون اراضی شهری و یا تبصره ذیل ماده 7 قانون زمین شهری دادخواست تنفیذ و تایید صحت تاریخ قراردادهای عادی بنمایم؟ و مجوز احیا و عمران دریافت نمایم

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک سند رسمی است و قولنامه های شما اعتبار ندارد با هر تاریخی که داشته باشد