مشاوره حقوقی رایگان - آیا موارد زیر جزو تخلفات قاضی محسوب می شود یا خیر؟

سلام
بنده در سال 95 ملکی را پیش خرید کردم و مقرر شد تا پایان سال به من تحویل دهد ولی فروشنده تاکنون به تعهد خود عمل ننموده. قاضی پرونده (که رییس دادگستری هم هست) پرونده شکایت بنده تخت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی، تحویل ملک، اخذ جریمه تاخیر بابت تحویل و تنظیم سند و سایر تعهدات ساخت علیه فروشنده ملک را دو بار، ( یک بار شعبه 2 و بار دیگر شعبه 1) حل اختلاف ارجاع داده، آیا این مورد می تواند از مصادیق تخلف قاضی (به جهت مغایرت با ماده 11 قانون شوراهای حل اختلاف و اطاله دادرسی ) محسوب شود؟
پس از بار دوم و برگشت پرونده از حل اختلاف به شعبه، قاضی بدون توجه به خواسته های فوق که چند مورد است تنها به دلیل مخالفت بانک با انتقال سند، قرار عدم استماع صادر کرده و نسبت به سایر خواسته های من هیچ اظهار نظری نکرده آیا این مورد هم تخلف است یا خیر؟(البته حکم در دادگاه تجدید نظر نقض شده است)

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض به رای دارید و لاغیر