مشاوره حقوقی رایگان - طلبکاران متوفی

با سلام پدرم پارسال فوت کردن.البته نزدیک به 15 ساله که من و مادر و خواهر رو ترک کردن و من تمامی امورات اقتصادی خانواده به دوشم هست از همان موقع.امروز برای من در سامانه ی ثنا ابلاغیه ای اومد که که پدرم سال 84 زمینی رو به شخصی فروختن و تا الان تحویل ندادن به اون شخص.اون شخص هم مثل اینکه فوت شده و وراث اون شخص همچین شکایتی کردن.ما از قانون رد ماترک هم خبر نداشتیم و قبول هم نکردیم و فقط همون پارسال برای اینکه حقوق مستمری مادرم وصل شه که حدود 2 میلیون هست و بیمه تامین اجتماعی اوکی بشه و حساب مستمری بانک فعال بشه انحصار وراثت کردیم.پدرم تقریبا هیچی نداره از اموال که به ما برسه.الان اینایی که شکایت کردن و ما چون نمیدونستیم باید رد ترکه بزنیم ماه اول فوت پدرم یعنی الان باید پول اون زمینی که حتی از فروشش هم خبر نداشتیم رو پرداخت کنیم از اموال خودمون.اینم بگم که به دلیل مشکلات در درج تاریخ فوت پدرم هنوز بعد یکسال حقوق مستمری مادرم درست نشده و هیچ یک قرون هم از حساب حقوق برداشت نکردیم که بگن از اموال یا حساب حقوق مستمری پدرم برداشت کرده باشیم.الان تکلیف ما چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود متوفی در تاریخ فوت هیچ اموالی نداشته مسولیتی متوجه شما نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بررسی شود که ایل متوفی در زمان فوت ماترک داشته یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است