مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

من در مورخه 1401/12/27 یک ام وی ام خریدم،در موقع معامله دیدم که سند کمپانی ایشان در رهن میباشد،ولی در برگ سبز تعویض پلاک قانونی انجام داده و در برگ سبز سند آزاد میباشد نوشته شده است،منم تو عید 1402/1/14 تعویض پلاک قانونی انجام دادم،الان مدیران خودرو تهران به من زنگ زده و میگه آقا صاحب ماشین اول به ما قرض داره،منم گفتم که این ماشین دوبار تعویض پلاک شده،الان هم برگ سبز به اسم منه،الان میتونن ماشین منو توقیف کنن؟،یا فقط میتونن به چک های طرف مقابل که برگشت خورده دادخواست حقوقی بدن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک ماشین بررسی و با گفتگو متقابل اظهارنظر دقیقی کرد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام هر یک از دو راه ممکن بوده و انتخاب آن بر عهده شرکت مذکور می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین در رهن نباشد امکان توقیف وجود ندارد و باید از طریق چک ها اقدام کند.
اگر خودرو در رهن بود امکان تعویض پلاک وجود نداشت.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
باتوجه به مطالب مندرج در سوال به نظر میرسد که سند در رهن نبوده و از آنجا که شما تعویض پلاک و انتقال سند را انجام داده اید پس قانونا امکان توقیف ماشین را ندارند و میتوانند فقط بر چکها یا اسناد ضمانتی اقدام نمایند .
البته این نکته نیز شایان ذکر است که توافقات در قرارداد یا مبایعه نامه فروش بین شرکت و شخص قبلی نیز حایز اهمیت است و ممکن است در آن قرارداد توافقاتی صورت گرفته باشد که فروشنده متعهد پرداخت ، عدم فروش و انتقال را تا پرداخت دیون پذیرفته باشد که در اینصورت قضیه متفات است .