مشاوره حقوقی رایگان - موضوع تصادف و شکایت کسی که باهاش تصادف کردیم

سلام من و همسرم حدود 2/5 ماه پیش در سبزوار تصادف کردیم و راننده ماشین مقابل قاضی هست و بعد از اینکه پول خسارت و از بیمه گرفت از ما 2میلیون از همسرم گرفت بعد از تعمیر ماشین به همسرم گفته باید یک تلویزیون برای خونه ام بخری وگرنه شکایت میکنم ازت و از کار افتادگی ماشین و به مبلغ 7میلیون میگیرم الان شکایت کرده و پیامکش از دادگاه اومده لطفا مارو راهنمایی بفرمایید باید چکار کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید