مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر و موجر

سلام من مستاجر ی واحد هستم مدت 14 سال با مالک توافق نشستم هر اجاره ای ایشان گفته من سه روز زودتر از موعد پرداخت کردم امسال فشار تهدید برای بلند شدن من میکنه ومیگه میخام اجاره بدم من هم گفتم طبق دستور العمل دولت من 25 درصد زیاد کنم بشینم حتی 35 درصد من گفتم ولی ایشوم منو تهدید به دعوا و درگیری دم خانه میکنن تکلیف من چیه میتونم بشینم یا حرف این ظالم پیش میره من تو این 14 سال یکنفر معترض یا یک قسط پرداخت نکرده ندارم ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دستورالعمل دولت ضمانت اجرایی ندارد.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
اگر موعد اجاره تمام شده، ایشان میتوانند درخواست صدور دستور تخلیه نمایند.