مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

ممکنه بفرمایید تغییر اسم نرگس امکان پذیر هست یا خیر ؟ من از بچگی 2 اسمه هستم برام مشکل ساز شده واقعا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نام انتخابی دارد...
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان دارد. ابتدا بایستی از طریق اداره ثبت احوال محل سکونت خویش اقدام کنید. اگر موافقت کردند که هیچ اما اگر موافقت نکردند بایستی علیه اداره ثبت احوال، دعوای مربوطه را در مراجع قضایی طرح کنید.

یک وکیل :

سلام ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه نموده و در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمابید

یک وکیل :

با سلام ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت عدم افاقه از طریق دادگاه اقدام نمایید