مشاوره حقوقی رایگان - چند ماه زمان می‌برد کارت جانبازی صادر شود

باسلام

بنده چند سال پیش سرباز مرزبانی انتظامی هنگ مرزی بانه روستای مرزی چومان که منطقه عملیاتی بود خدمت نمودم.
یک شب ساعت 11 با سلاح مهمات کافی جهت گشت زنی از برجک خارج شدم که به دلیل تاریک بودن و کوهستانی بودن منطقه از کوه سقوط کردم.
از ناحیه دست چپ (آرنج، مچ) پهلوی چپ (دنده ها) دچار شکستگی شدم و چهل روز استعلاجی به من دادن.
دو سال بعد از اتمام سربازی با مشاوره دوستان پیگیر جانبازی خود شدم که مرا به کمیسیون پزشکی معرفی کردند در کمیسیون پزشکی انتظامی کردستان رای به جانبازی بنده دادند.
پرونده مرا جهت تایید و جانبازی به تهران ارسال کردن الان تقریبا یک سال است که پرونده من به تهران ارسال شده که جانبازی مرا که کمیسیون کردستان رای به جانبازی داده تایید و درصد جانبازی مشخص شود ولی هیچ خبری در این یک سال نشده است.
حال از شما کارشناس و وکیل محترم سوال دارم آیا اصلا من جانباز محسوب شده ام یا نه و اصلا ارسال پرونده به تهران به چه معناست، حتی دو ماه پیش به مرزبانی کل کشور در شهرک راه آهن مراجعه نمودم در سیستم نگاه کرد و گفت کمیسیون کردستان رای به جانبازی شما داده حال باید منتظر رای دیوان بود.
ممنون میشوم با مشاوره صحیح مرا راهنمایی کنید که آیا من جانباز شده ام یا نه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نیازمند لایحه تکمیلی برای دیوان می باشید چرا که احتمال رد درخواست شما وجود دارد دیوان یک مرجع عالی است و نظرش قابل اتکاست
از طریق سایت با من تماس بگیرید موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد