مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب به دلیل واریز مبلغی مشکوک به کارت بانکی

سلام خسته نباشید. حدودا شهریور مبلغ مشکوکی به حسابم واریز صد که بعد از دو روز اون مبلغ رو برگشت دادم به همون حسابی که اومده بود ، روز بعدش متوجه شدم حسابم مسدود شده که بعد که به بانک مراجعه کردم متوجه شدم از پلیس فتای کرج حسابم مسدود شده بعد از تماسی که پا پلیس فتا داشتم گفتن همین هفته حسابتون باز میشه
گذشت بعد از تماس دوباره ای که داشتم گفتند حدود یک ماه نیم میکشه و حسابتون باز میشه
الان که تماس گرفتم گفتن تا قاضی دستور بده
طبق مشاوره ای که از یکی از دوستان گرفتم توی سامانه ثنا ثبت نام کردم الان حدود دو روز میگذره اما هیچ ابلاغیه ای توش ثبت نشده
خواستم بپرسم ابلاغیه های گذشته فورا بعد از ثبت نام قابل نمایش هستند ؟
برای همچین پرونده ای اگه بنده از بندرعباس شکایتی کنم بهتر نیست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابلاغیه های قبل از ثبت نام در سامانه مشخص نمیشود. در شهر محل سکونت تان شکایت کنید