مشاوره حقوقی رایگان - تبعید

سلام خدمت کارشناسان دادراه
اگر شخصی به دیه سنگین محکوم بشه و تبعید اول دیه رو باید بده یا اول تبعید میشه ؟؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

زمان پرداخت دیه عمدی یک سال از زمان وقوع جنایت است

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، به محض قطعیت حکم و اجرای آن محکوم به تبعید با ملازمت ضابط یا مامور کلانتری به محل تعیین شده عزیمت می کند و سپس دایره اجرای احکام کیفری دادگاه صادر کننده حکم نخستین مراتب اجرای حکم دیه را انجام می دهد. اگر اعزام محکوم علیه به مکان محل تبعید بنا به دلایلی معطل بماند این امر مانع از اجرای قسمت محکومیت به دیه نمی باشد . به هر حال صدور اجراییه یکجا صورت می گیرد و در قانون هیچگونه تقدیم و تاخری در این خصوص بیان نشده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد اول و آخری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در هر صورت باید در مهلت قانونی پرداخت شود و تبعید به نظر مانع از پرداخت دیه نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جمع مجازات‌ها صورت می‌گیرد. پرداخت دیه مهلت قانونی خود را دارد و اجرای مجازات تبعید و پرداخت دیه به شکل هم‌زمان مانعی ندارد و تقدم و تأخر در چنین مواقعی معنا ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تقدم و تاخری در این خصوص وجود ندارد و اجراییه نسبت به هر دو این احکام صادر خواهد شد با این تفاوت که برای پرداخت دیه تا یکسال زمان خواهید داشت

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
اولویت با جنبه خصوصی جرم است.