مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک نسقی

سلام من قصد خرید یه واحد اپارتمان در شهر رشت را دارم که نسق است .
اگه با وکیل اقدام به خرید خونه کنم که تمام مراحل درست طی بشه بازم امکان مشکل هست ؟؟؟؟
میتونم بعد سند بگیرم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از این مطمان شوید که مال غیر نیست . سوابق ثبتی ملک را برررسی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ملک پایانکار و صورتمجلس تفکیکی داشته باشد امکان درخواست صدور سند مالکیت وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دور از ذهن نیست
حتما به یک وکیل متخصص همراه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مشکل در هر شرایطی ممکن است.
دادستان وکیل باعث میشه مشکل کمتر بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که شما در متن سوال اشاره کرده‌اید وجود وکیل در انعقاد قرارداد به شما کمک شایانی خواهد کرد و شما می‌توانید از این طریق اقدام به خرید خانه بدون هیچ مشکل حقوقی کنید.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، بايست وکیل انتخابی شما متخصص در امر املاک باشد املاک نسقی عوارضی دارند که بايست بررسی فرماييد.