مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد جعاله

با سلام. من برای حل مشكلات ثبتی و قضايی چند قطعه زمين موروثی با ورثه قرارداد جعاله تنظيم كرده ام (خودم هم يكی از ورثه هستم) با توجه به اينكه برای قرارداد جعاله مدت تعيين شده است و تعداد ورثه زياد ميباشد به همين دليل طی يک بند توضيح داده شده كه پس از پايان مدت قرارداد با نظر يكی از ورثه قرارداد قابل تمديد می باشد آيا اگر ورثه ذكر شده با توجه به پيشرفت كار قرارداد را حدود يک سال قبل از پايان مدت جعاله تمديد كند و ذكر كند كه قرارداد تا حصول نتيجه دارای اعتبار است قرارداد صحيح ميباشد ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اینکه همه ورثه قراردادراامضاکردندبایدبرای تمدید نیزهمه امضانمایندمگروکالت داشته باشد.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در فرض سئوال شما مشخص نشده که آیا فرد مذکور به صورت معین مشخص شده یا نام وی در قرارداد مجهول است و از این لحاظ سئوال ناقص است