مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع و شرط داوری

اگر در قرارداد پیش فروش واحد تجاری نیمه کاره که ده ساله نه ساخته شده نه تحویل داده شده و امتناع دارند و بند داوری در قرارداد پیش فروش درج شده باشد و وکیل از دادگاه حقوقی درخواست داوری را داده باشد و موکل بدلیل پرداخت هزینه بالای داوری این درخواست یا دادخواست داوری را کنسل کند و وکیل مجددا شکواییه فروش مال غیر را در دادگاه کیفری طرح میکند
با چه رای ما از دادگاه کیفری مواجه می‌شویم؟
متهم به رد مال و حبس و ممنوع الخروجی و غیره محکوم می‌شود یا با قرار عدم استماع مواجه میشیم ؟
یا منع تعقیب؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام مگر انتقال داده است؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.