مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

سلام
رای دادگاه برای ملاقات با فرزند 8 ساله پسر اینگونه صادر شده که زوجه هر 15روز از ظهر چهارشنبه تا ظهر جمعه حق ملاقات با فرزند را دارد بدین صورت که یک بار زوج فرزند را تحویل زوجه دهد و دو هفته بعد زوجه فرزند را از زوج تحویل بگیرد و پس از اتمام ملاقات مسترد نماید و محل تحویل فرزند نزدیکترین کلانتری محل سکونت زوجین می باشد،حال با توجه به محصل بودن و فاصله 400کیلو متری بین محل زندگی زوج و زوجه و اینکه امکان اجرای حکم در فصل مدارس وجود ندارد مگر اینکه فرزند در روزهای چهارشنبه که در محل سکونت زوجه ملاقات دارد می بایست به مدرسه نرود و غیبت کند که موجب افت تحصیل او می شود،با توجه به اینکه بیش از یک سال از صدور حکم میگذرد و عملا امکان اعمال ماده 477 و اعاده دادرسی نمی باشد چگونه میتوانم از دادگاه بخواهم که مکان ملاقات را تغییر دهد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که محتویات پرونده تشکیل شده در محکمه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا از این طریق بتوان شاید راه دادید اساس آراء صادر شده و لوایح تقدیمی پیدا کرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید یک لایحه ارسال کنید و با اعلام جزییات فوق تقاضای تغییر ساعت و زمان ملاقات با توافق طرفین را دهید