مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام من سال 64 دانش آموز بودم که در اثر بمباران زخمی شدم چون عشایری بودیم به صورت سرپایی در یک درمانگاه مداوا شدم‌. الان چون جسم تیز برنده ای چون آهن به سرم خورده است سرم بسیار درد میکند و حتی تاثیر عصبی برایم داشته است که روند زندگی ام را مختل نموده. حال با توجه به اینکه نه صورت صانحه دارم نه پرونده ای در آن درمانگاه وجود دارد هیچ مدرکی ندارم بجز خدا میداند که من مجروح بمبارانم و چند شاهد که اطلاع دارند. حال برای رسیدن به درصد جانبازی چه باید کرد؟ از شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

از شاهدها استشادیه تهیه کنید و در محضر امضاء کنند و سپس بخواهید که شما را به پزشک معتمد معرفی نمایند تا با توجه به معاینه و آزمایشات و عکسها نوع تراشه مشخص تا چنانچه مربوط به دوران جنگ باشد ، شناسایی و حق شما ادا گردد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درحال حاضرراهی وجودندارد،اگرحوصله ووقت داریدبه بنیادشهیدوامورجانبازا تشریف ببریدواستشهادیه ای تهیه وازشهودخودبخواهیدآن راامضاوتأییدنمایندشایدفرجی بشود.موفق باشید