مشاوره حقوقی رایگان - جلب افراد در دادسراها و دادگاها

با سلام و احترام. خواستم بدونم با توجه به صدور برگ جلب آیا می توان در صورت شناسایی متهم در محل دادسرا ها و یا دادگاه ها نسبت به جلب مشارالیه اقدام نمود آیا دارای شرایط خاصی می باشد؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بله با هماهنگی یگان حفاظت و سرپرست دادسا امکان جلب وجود داد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باحکم جلب درحوزه قضایی مرتبط مأمورین میتوانند دستگیرنمایند.موفق بلشید