مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه کارگر یا کارفرما در سال 84

بنام خدا سلام:درمغازه پرده فروشی کارفروشندگی، خیاطی ونصب پرده از ساعت 9صبح تا نه شب همه روزه حتی ایام تعطیل بدون مزایا واضافه کاری)در منازل مشتریها انجام میدادم، صاحبکار برای سود بیشتر، برای نصب پرده در منزل مشتری به جای گرفتن آژانس مرا با موتور سیکلت قدیمی خود( بااطلاع از نداشتن گواهینامه من) با چوب پرده ها وپرده ها وجعبه ابزار روانه منزل مشتری میکرد، روزی بعد از نصب پرده از منزل مشتری به مغازه میامدم که تصادف کردم وطبق کروکی پلیس مقصر تصادف من بودم، باعث شکسته شدن هر دو دست ویک پایم شد واز کار اخراج شدم ،که در شکستگی پا طی شش سال شش بار عمل شدم که در آخر گفتند دچار عفونت استخوانی غیر قابل درمان وزانوی شما بیشتر از ده درجه خم نخواهد شد وبعد هم که دیالیزی شدم وپیوند کلیه کردم فقط در اولین بستری هزینه را کار فرما داد وپنج عمل بعدی، خسارت ماشین مقابل وهزینه های دیالیز وپیوند را خودم تقبل کردم * آیامیتوانم شکایت کنم وخسارت نقص عضوبگیرم ، مقصر منم یا کارفرما" باتشکر از کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، از کار فرما خود بابت سنوات اشتغال در کارگاه وی در اداره کار شکایت کنید و در صورت اثبات قرارداد کار و برقراری بیمه تامین اجتماعی، از آنجا که این حادثه به سبب شغل شما بوده مطابق ماده 60 قانون تامین اجتماعی می توانید از کارفرما خسارت بگیرید.که با توجه به موضوع شما امری دشوار است.