مشاوره حقوقی رایگان - زنای غیر محصنه

با سلام درصورتی که اقرار به زنا کنم و از شخص دیگری شکایت کنم به چه صورت رسیدگی میشه؟
دادگاه چه شواهدی رو مورد بررسی قرار میده؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اقرار به زنا ، خود شما هم به مجازات محکوم میشوید ، مگر اینکه اثبات نمایید زنا به عنف و یا اغفال صورت گرفته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی دادستان ورود می‌کند
اصولا باید شاکی طرح شکایت نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خودتان محکوم به صد ضربه شلاق حدی می شوید و اقرار علیه خودتان معتبر است نه ان شخص

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چهار بایستی اقرار صورت گیرد تا زنا محقق شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون اقرار هر شخص علیه خودش نافذ است.
شما اگر اقرار کنید و طرف مقابل انکار کند و مدارک دیگری برای اثبات زنا وجود نداشته باشد در این صورت فقط خودتان محکوم به شلاق خواهید شد و ممکن است نسبت به طرف مقابل حکم برائت صادر بشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه ادله ای که ارایه شود قاضی مکلف به رسیدگی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تحت شرایط قانونی اقرار به زنا به محکومیت شما ختم خواهد شد و اگر نتوانید به فرد مقابل نسبت دخید ایشان تبریه و شما مجازات خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر زنا به عنف بوده و این موضوع احراز و اثبات گردد زانی مجازات سنگین خواهد داشت و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اقرار شما محکوم به حد زنا میشوید ولی در مورد طرف مقابل باید با هر مدرکی که میتوانید ارایه دهید تا ایشان را محکوم کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اقرار شما برای خود شما معتبر می‌باشد و مجازات خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام مدارک مانند عکس فیلم شاهد مورد بررسی قرار می‌گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقرار شما نسبت به خودتان موثر است و در خصوص طرف مقابل تان تنها در صورتی که به عنف بوده باشد و دیگر مدارک محکمه پسند ارائه گردد می تواند منجر به صدور حکم شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرار فقط در مورد خودتان موثر هست و در مورد طرف مقابل باید ادله محکمه پسند ارایه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به پرونده داره.پزشکی قانونی.شاهد‌پیامک

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام.

رسیدگی به این امر وابسته اقرار شما است. اما در اغلب موارد، اگر شما به زنا اقرار کرده و شکایت کنید، تحقیقات و بررسی‌هایی صورت می‌گیرد تا اثبات‌های مورد نیاز جمع‌آوری شود. برخی از شواهدی که ممکن است درنظر گرفته شوند عبارتند از:

1. شهادت شما نسبت به اقرار به زنا.
2. شواهد یا شهادت شخص دیگری که شاهد زنا بوده است.
3. ارائه مدارک یا شواهد مادی مانند عکس‌ها، ویدئوها، نامه‌ها و مکاتبات مرتبط با رابطه‌ی روی‌داده و زنا.

همچنین، در برخی موارد ممکن است شما نیاز به وکیلی داشته باشید تا موارد حقوقی را در نظر بگیرد و در روند قضایی به شما راهنمایی کند. بهتر است با یک وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت کنید تا درباره نحوه رسیدگی به موضوع خاص مطلع شوید.