مشاوره حقوقی رایگان - آیا ایجاد سایه بان تخلف محسوب می شود؟

با سلام
در یک ملک که حالت کارگاهی دارد، یک فضای حدود 50 متری سایه بان با ستون آهن معمولی و سقف شیروانی فلزی بدون هرگونه دیوارکشی نموده این. و حالا شهرداری بعد از یک بار سرکشی و بدون صدور برگه اخطار در طی دو روز اقدان به گذاشتن نیوجرسی کرده است؟ سوالم اینه که آیا گذاشتن سایه بان معمولی تخلف محسوب می شود و سوال بعد این که آیا بدون اخطار کتبی و طی دو روز ، شهرداری می تواند اقدام به گذاشتن نیوجرسی کند؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، متاسفانه در بسیاری موارد دیده شده شهرداری بدون صدور رای و مجوز قانونی اقدام به گذاشتن نیوجرسی میکند در صورتی که مورد شما مشمول چنین مواردی شود می توانید از شهرداری به عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید.
با تشکر سلمان رئوفی پور
چنانچه راهنمایی بنده به شما کمک کرد در صورت نیاز با بنده تماس بگیرید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هر عملی بر خلاف پایانکار تخلف محسوب میشود