مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

سلام من خونه ای قولنامه ای خریدم که چند دست چرخیده و یک قولنامه هولوگرام دار دارد.
قولنامه های بعد از هولوگرام دار همه معمولی و تا دست اخر فروشنده هستن ولی قبل از هولوگرام دار دو تا قولنامه نیست بنگاه دار میگه هولوگرام دار حکم سند و داره و بعد از اون مهم , قبل از اون مهم نیست میخواستم بدونم فردا روز مشکلی به وجود نمیاد؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

احتیاط شرط عقله و اگر آدم کمی فکر کنه میبینه این معامله عقلانی نیست.