مشاوره حقوقی رایگان - استرداد کالا

با سلام بنده بعد ازدواج در منزل پدر زنم زندگي مشترکمو اغاز کردم چه تنها و پير بود حالا دچار اختلاف شدم و جدا زندگي ميکنيم
البته هنوز طلاق نگرفتيم
ميخوام کالاهامو که خودم چه قبل چه بعد خريداري و تهيه نمودم بردارم ميگويند نه مال ما هست بتو نميدهيم
البته نامه تاييديه شورا محل رو دارم که کالا و غيره براي من ميباشد.سريع ترين راه نتيجه گرفتن چيست،؟
ممنون از تمامي بزرگواران

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر برای برداشتن مانع میشوند چاره ای ندارید که علیه انها طرح دعوای استرداد بزنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف درخواست صدور اجرائیه بدهید.