مشاوره حقوقی رایگان - دانشجو نيمه متمركز و حساب زمان تحصيل برای سنوات خدمتی

باسلام
من دانشجو نيمه متمركز دانشكده صدا و سيما ورودي سال ٧٧ هستم ، كه بعد از اتمام تحصيل در صداوسيما مشغول به خدمتم. همه دانشجويان اين دانشكده كه تا سال ٧٤ وارد دانشكده شده اند ، دوره تحصيلشان جزء سنوات خدمتي حساب شده ولي متاسفانه از سال ٧٥ دانشجويان كه با همان شرايط وارد دانشكده شده اند ، دوره تحصيل جزء سنوات خدمتي حساب نشده است. پيگيريهاي ما از سازمان صدا و سيما و صندوق بازنشستگي به نتيجه اي نرسيده و ما هيچ جواب قانع كننده اي دريافت نكرده ايم، فقط به ما گفته اند در زمان رياست آقاي س. ديگر دوره دانشكده بعنوان سنوات حساب نشده. لطفا راهنمايي كنيد آيا اين قانون بوده كه سازمان اجرا نكرده؟ و آيا سازمان ميتونه اين كارو انجام بده؟ و آيا اين قانون كه دوره دانشجويي جزء سنوات نباشد بر اساس ماده ١٠٥ شامل حال ما ميشود يا فقط از سال ٨٦ به بعد معتبر است. و ما چه كنيم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.