مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کلید توسط مستاجر

باسلام. واحد مسکونی اجاره دادم و بعد از 11 ماه اجاره ندادن مستاجر به یکباره و بدون اطلاع واحد تخلیه کرده و درخواست تسویه حساب کرده بعد از بازدید واحد برای تحویل متوجه شدیم که خسارات زیادی به خونه وارد کرده و منکر میشه که خسارت وارد کرده در صورتیکه در قرارداد ذکر شده که خونه سالم تحویل گرفته و بنده بهشون گفتم تا پایان قرارداد مهلت داری که خسارات جبران کنی یا از ودیعه ات کم میکنم. الان که قرارداد تموم شده و یکماه پیش که خونه تخلیه کرده رفته جوابگو نیست و نمیاد کلید تحویل بده ، آیا میتونم با حضورمامور انتظامی درب باز کنم و قفل تعویض کنم یا چه کاری باید انجام بدم؟خودم هم جایی دیگه مستاجر بودم و قراردادم تمام شده و بدون مسکن هستم و مهمان یکی از دوستانم شدم،آیا در تسریع حکم بازگشایی منزل تاثیر دارد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مستاجر شما کلید را تحویل نمی‌دهد یعنی واحد همچنان در ید ایشان است می‌توانید خسارات خود را مطالبه کنید

اما برای اقدام قانونی حتماً باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

می‌توانید وکیل بگیرید