مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده جبهه

سلام
بابای من سال 62 درجبهه بوده لشکر28ثارالله سنندج.
هم کارت خدمت زیرپرچم داشته هم کارت 6 ماه خدمت احتیاط
زمانی که اعلام کردندبایدکارت های پایان خدمت هوشمندبشن
بابای من مدارکشوداده ولی متاسفانه زمان هوشمندسازی 6 ماه احتیاط رو ثبت نکردند
الان به خاطر بازنشستگی به این 6 ماه واقعا احتیاج داره چون دیگه توان کارکردن نداره
حالا که پیگیر شدیم گفتن که مدارک اون زمان همگی سوختن
بابای من هم از مدارکش فقط کارت پایان خدمت بدون 6 ماه احتیاط که هوشمند شده داره
وهمچنین یک کپی ازکارت 6ماه احتیاط
اصل کارت 6ماه احتیاط روزمان هوشمندسازی ازش گرفتن و بهش پس ندادند
خواهش میکنم راهنمایی کنیدکه بابای من چطوری میتونه 6 ماه احتیاط رو بزنه رو خدمتش
به ناحق به خاطر سهل انگاری مسئولین بابای من باید سختی بکشه
ممنون میشم اگه کمک کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی این مساله نیازمند برسی دقیق تر و گفت و گوی متقابل می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران به شکل حضوری و مکرر پیگیرز شود تا وضعیت مشخص شود.