مشاوره حقوقی رایگان - دختری با مشکلات مادرخوانده

سلام نقل از کسی که پای حرفاش نشستم و نتونستم کمکش کنم
لطفا یه راهی براش باز کنید
نزدیک 10 سال هس که پدر مادرم از هم جداشدن تا 18 سالگی با مادرم زندگی میکردم طبق شرایطی که داشتم مرتب مورد اذیت ازارشون بودم
الان برای دوسال هست که دادگاه گفته با پدرم زندگی کنم
دوماه پیش تصمیم گرفت ازدواج کنه و الان مادر خوانده دارم
وضعیت مالی پدرم نسبتا خوبه ولی انگار هدف این خانوم چیز دیگه ای بوده و هس
پدرم مرتب اصرار داره منو از خونه بندازه بیرون و این خانوم هم داره پا فشاری میکنه
کمکم کنید لطفا الان یه دختر 20 ساله که نه جایی داره نه پولی داره کجا میتونه بره
راهی هست که بتونم از پدرم به صورت قانونی خونه بگیرم و برای خودم مستقل شم ؟ تازه یه شغل با درامد محدود پیدا کردم
میخواهم مستقل شم
خسته شدم کسی از اعضای خانوادم دوسم نداره
همشون منو پس میزنن تحمل این وضعیت رو ندارم
کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

در خصوص موضوع مطروحه فرزند در صورت ملائت پدر جز افراد واجب النفقه محسوب می شود و قانونا بایستی پدر نفقه ایشان را پرداخت نماید. در صورت عدم پرداخت امکان طرح دعوی حقوقی مطالبه نفقه امکان پذیر می باشد.
رویه و پیشنهاد اجرایی: با توجه به تعیین نفقه به میزان بسیار پایین توسط کارشناس که امکان گذران زندگی با آن عملا نمی باشد علاوه بر راهکار حقوقی اقدام دیگر با مشاوره و ... مطلوب می باشد.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383