مشاوره حقوقی رایگان - کارآموز وکالت

سلام وکیلی برای پرونده حقوقی گرفتیم به ما بعد از توافق امضا قرارداد برگه را به ما ندادند و بعد از گرفتن تمام پول و اقرار نامه برعلیه ما در صورت جلسه دادگاه و ندادن لایحه دفاعی چه شفاهی چه کتبی و نبودن حتی یکلمه دفاع از ما صورت جلسه ایکه فقط ظطهارات خوانده بوده را امضا کرده پول مارا به باد داد 173میلیون تومن هم مارا بدهکار کرد باتوجه به داشتن تمام مدارک برای اثبات ادعا ما. و پرونده کیفری دیگری به ایشان سپردیم که هنوز اولین دادگاهش تشکیل نشده و ما دیدیم که ایشان نمیتونند دفاع کنند با تمام مدارکی در دست دارند. دیگر اعتمادی بهش نداریم و نزدیک 2/3حق الوکاله پرونده کیفری را گرفتند الان خواستم حق الوکاله را مستردد کنه با کمال تعجب خواستتن تسفیه حساب کرده میگم من اعمال وکاله کردم رو پرونده نمیخواهید میگیم جون لی کفایتی و کار اموز هستیو وکالت نامه را اخر پرونده به ما دادی و هنوز ساعت کاراموزی تو تمام نشده و غیر از این شما فقط پول میبینی وجدان کاری نداری سوالم این که یک کار اموز در چه پروندهایی میتونه وکالت کنه و ن اختیاراتش در شان یک پرونده حقوقی و پرونده ای که پای ناموس ابرو حتی جان ی نفر در میانه حق وکالت داره. و ایا میتونه حق الوکاله پرونده ای که هنوز اولین دادگاهش شرروع نشده کامل بگیره. امن میخواهم از وکالت خود عزلش کنم بعلت بی کفایتی و عدم اطلاعات کافی در باره
وکالت کردن. و ایشان میگوید با من تسویه کنید بعد عزلم کنید ایا ایشان میتواند بابت پرونده ای که ی هنوز اولین دادگاهش شروع نشده حق الوکاله را پس ندهد و طلب الباقی حق و وکاله شود. در چه صورت پولمون از این وکیل پس بگیریم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر کارآموز در پرونده‌ای که صلاحیت آن را داشته اعلام وکالت نموده است میبایست حق الوکاله ایشان پرداخت شود شما نیز اگر ادعایی دارید �میتوانید شکایت نمایید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

اگه وکالتش در شعبه پذیرفته شده یعنی صلاحیت داره .ازجرائمی که مجازات آنها قصاص عضو و یا قصاص نفس یا اعدام یا رجم یا صلب و جرایم سیاسی و مطبوعاتی باشد، آراء دادگاه های نظامی دو نیز در دیوان عالی کشور قابل تجدید نظرند که کارآموزان در این دست جرایم نیز نمی توانند وکالت نمایند.