مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت به موتور سیکلت توسط بیمه

با عرض سلام و خسته نباشید.....
بنده در یک تصادف جرحی با یک موتورسیکلت، به دلیل دور زدن، مقصر شناخته شدم و چون ماشینم بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه بود، به دلیل اینکه میخواستم روال کار اداری زودتر انجام بشود، اعتراضی به اتهام وارد شده نکردم و مقصر 100 درصد اعلام کردم، با اینکه موتور سوار، دارای سرعت بسیار بالایی داشت، موتور ایشون دو زمانه بود و حق عبور در خیابان را نداشته بود . فاقد گواهینامه بود.
بعد از مدتی، راکب موتور سوار با من تماس گرفت و طلب خسارت چیزی بیشتر از حد بیمه من که 15 میلیون بود کرد. کارشناس بیمه 15 میلیون و 400 کارشناسی کرده بود و من موظف بودم 400 هزار تومن را به ایشون بدم. ولی ایشون با فاکتور هایی که آورده بود ادعا میکرد هزینه اش 30 میلیون شده و 15 میلیون دیگه را چون بیمه نمیده، شما باید بدید.
فاکتور ها را به هر تعمیرگاه موتوری میدادم میگفت میخواد اخاذی کنه. در ضمن این نکته را بگم که ایشون وقتی با ماشین من تصادف کرد، از جای خودش بلند شد و گفت بگذارید موتور را ببرند چون اگر پلیس بیاید 30 میلیون جریمم میکنند که ما نگذاشتیم صحنه تصادف را عوض کنند و پلیس ماشین من را برد پارکینگ و موتور ایشون رفت به کلانتری و بعد از چند روز در کمال ناباوری موتور سیکلت توسط کلانتری آزاد شد. و بیمه 15 میلیون خسارت موتور را داد. و ایشون به من زنگ زد حالا میرم ازت شکایت میکنم در شورای حل اختلاف 15 میلیون دیگه را ازت میگیرم.من خیلی تعجب کردم و بخودم گفتم ایشون میخواد از موقعیت تصادف سو استفاده کنه و اخاذی کنه. من به موتور شک کردم و با عکسی که از موتور گرفته بودم پلاکش را توسط راهور، استعلام کردم دیدم این پلاک مال این موتور نیست و شماره تنه و رنگ و .... مال یک موتور دیگه است. بعدا با شکایتی که از کلانتری کردم، معلوم شد که مامور کلانتری تخلف در آزاد سازی کرده است. حالا سوال من این است که بیمه آیا مجاز است بدون استعلام پلاک، خسارت موتوری را بدهد که پلاک متعلق به این موتور نیست؟ ایشون یک وکالت نامه ای از موتور دوزمانه خودش ارایه کرده که پلاکش همونی هست که در تصادف به موتور بود ولی راهور این پلاک را برای این موتور نمیدونه. لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه میتونم بیمه شکایت کنم یا چگونه میتونم بیمه را وادار کنم از دست موتوریه شکایت کنه و پولی که داده را برگردونه؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام شعبه دادگاه و شورای حل اختلاف باید مطرح کنید