مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزشگاه رانندگی

دورود فراوان
خدمت شما دوست گرامی
بنده در تاریخ 1402/2/24 مبلغ کامل آموزشگاه رانندگی رو به حساب آموزشگاه واریز کردم اما ثبت نام رو انجام ندادن، گفتن مدارکت تکمیل نیست. بدلیل مریضی و سایر اتفاقات بنده تا امروز نتونستم برم روند آموزش‌رو شروع کنم امروز (1402/5/1) گفتن باید یه مبلغ اضافی پرداخت کنید چون گرونتر شده بنده شکایتم این هست من تو اون تاریخ پول کامل رو ریختم و الان که هزینش بیشتر شده (طبق تعرفه اتحادیه)، ما بقی پول رو من باید بدم یا آموزشگاه؟ هیچ سند و مدرکی هم امضاء نکردم مبنی بر اینکه با افزایش قیمت یا به روز بودن تعرفه‌ها مابقی پول رو باید پرداخت کنم
ممنون میشم از راهنماییتون
سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدت زیادی نگذشته است همان مبلغ می‌بایست پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور واحد اموزشگاه های رانندگی موضوع را در میان بگذارید