مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز پول از سایت شرط بندی

با سلام. بنده سه روز پیش یکی‌از حساب های بانکیم مسدود شد و رفتم کد مسدودی گرفتم و گفتن دادسرای اهواز دستور قضایی داری. یه مبلغ 500 هزار تومن به حساب من اومده از سایت از حساب یه خانومی. اما کساله اینجاس که زده مبلغ 500 هزارتومن رشوه به مامور راهور در صورتیکه اصصصصلا همچین چیزی نبوده و میدونم مبلغ واریزی از همون سایت بوده. هیچ ابلاغیه ای هم برام نیومده. سوال من اینجاس که اولا مجازات من چیه؟ نه سو سابقه دارم و نه سابقه قمار و شرطبندی. و اینکه ایا بخوام از مشهد برم اهواز باید با خودم ضامن ببرم؟ اگه ضامن نداشته باشم سند خودرویی که به نام خودم هست میتونه به عنوان وثیقه باشه؟
ممنونم از شما. توروخدا راهنماییم کنید. من معلم هستم و برای بار اول هست همچین مشکلی خوردم خییییلی ترسیدم و استرس دارم?سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که محل سکونت شما مشهد است.
با توجه به وضعیت شما مشکلی برای شما پیش نباید و با اخذ تعهد و با جزای نقدی مشکل حل میشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که نشانی شما شهر مشهد می باشد .
با توجه به شرایط شما جای نگرانی نیست و با اخذ تعهد و یا جزای نقدی مشکل حل می شود.