مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر اتباع با پسر ایرانی

سلام من دختر افغانی هستم که پدرم افغان و مادرم ایرانیه خودمم ایران بزرگ شدم و به دنیا اومدم و افغانستان را ندیدم اول پاسپورت داشتیم که وقتی تاریخش تموم شد رفتیم و برگه خانوار یا همون سرشماری گرفتیم . با یه پسر ایرانی که عاشق هم شدیم میخوایم ازدواج کنیم آیا با این مدرک بنده میشه عقد یا صیغه 99ساله کرد ؟
و برای اینکار به کجا باید مراجعه کنیم ؟
صیغه 99 ساله بهتره یا عقد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بهتر از عقد نمایید چرا که صیغه 99 ساله خیلی از امتیازات را برای شما ندارد