مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از ارائه نسخه اصلی مبایعه نامه به کارشناس خط توسط خوانده پرونده

سلام در مورد یک مبایعه نامه به جهت جعل امضا و تقدم و تاخر طی پرونده ای تقاضای ابطال مبایعه نامه رو خواستارشدیم و قاضی مترم ارجاع به کارشناس رو دستور دادن ، اکنون خوانده پرونده از دادن نسخه اصلی به کارشناس امتناع می نماید؟ ما باید پیکار انجام بدیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد