مشاوره حقوقی رایگان - جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین

با سلام. 2سال پیش به من اتهام آدم ربایی و لواط زدند و من 2 ماه حبس بود و با قرار 70 تومان ازاد شدم به غیر از من 4 نفر دیگه هم بودند و اونا با قرارهای بیشتر ازاد شدند پرونده هیچ شاهد و چیز اثباتی نداره و قرار نهایی من صادر شد منع تعقیب ولی الان هی دادگاه میرم و موضوعش جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و اینم بگم قاضی وکیل پرونده هم میگه بزارم چند تا دیگه دادگاه باید برم و شاکی هم رضایت داده ممنون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سوال شما نامفهوم لطفا دقیق تر توضیح بدید

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

جهت جنبه عمومی جرم رسیدگی میشود،وقتی دادگاه میروید یعنی برای اتهام دیگری کیفرخواست دارید