مشاوره حقوقی رایگان - پیشینه اخلاقی

سلام من دو سال پیش دم مترو پلیس واس اینکه مانتوم جلو باز بود گرفتم و تعهد ازم گرفت همونجا تو ون هم گذاشتن برم امروز رفتم برای کارم از اماکن مجوز بگیرم گفتن پیشینه اخلاقی داری نمیشه میخوام بدونم راهی هست که این پیشینه اخلاقی از سیستم حذف بشه لطفا کمکم کنید من ازمون استخدامی هم قبول شدم برای اونم نگرانم که این باعث بشه رد بشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوپیشینه نیست
عملا آنان تخلف است

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، برای استخدام شما، سازمان مربوطه از شما عدم سوء پیشینه می خواهند، مطلبی که بیان کردید جزو سوء پیشینه شما محسوب نمی گردد. نگران نباشید.