مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام.من پدربزرگی داشتم که سال 98 فوت کردن،ایشون دار و ندارشون یه مسکن بودن که حالا مادربزرگم توش ساکنن.دوسال بعد از فوت پدربزرگم داییم هم به علت بیماری فوت کردن.حالا زنداییم تصمیم گرفته مهریه شو بزاره اجرا و میخاد از اون خونه ای که مادربزرگم توش ساکنه مهریشو بگیره.اون خونه هم سه دونگش به اسم پدربزرگمه سه دونگش هم به اسم مادربزرگمه.با توجه به اینکه داییم بعد پدربزرگم فوت کردن الان زنداییم میتونه اون خونه رو توقیف کنه و مهریشو بگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله مهریه زندایی از سهم الارث دایی شما از آن سه دانگ خانه قابل مطالبه است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.نسبت به 3 دانگ پدر بزرگ دایی ارث میبرده بنابراین همسرش میتونه سهم الارثش را بعنوان مهریه بگیره