مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با سلام. چند وقت پیش در یک درگیری توسط دو نفر مورد ضرب و جرح قرار گرفتم. لذا بعد از ارائه ی دو شاهد آقا و برگه ی پزشکی قانونی منباب شکستگی بینی و شکستی گونه
و همچنین ارائه ی فیلم طرح ترافیک از صحنه ی جرم و همچنین گزارش اولیه ی کلانتری . با وجود اینکه متهمین به هیچ عنوان در دادیاری آماده نشدن . برای آنها از سوی دادستانی قرار منع تعقیب صادر شده . و از طرف دادستان گفته شده ادله ی کافی موجود نمی باشد !
سوال بنده اینه ‌که با مدارک ذکر شده در بالا آیا ممکن ادله کافی نبوده باشه ؟ و اینکه بعد اعتراض به منع تعقیب در دادگاه با مدارک ذکر شده امکان
جلب دادرسی هستش؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
به قرار صادره اعتراص کنید و دلایل خود را نیز قوی کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله مدارک شما قوی است پیگیری بهتر کنید و به شعبه تجدید نظر بروید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مدارک کافی بود بصورت مستدل ومستند اعتراض کنید